Vandaag is maandag 23 november  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzaterdag 7 november    Evangelie van 2020-11-07
(Heilige Willibrord)
begintijd11:00 uur
 titelRequiemmis defensie *AFGELAST*
beschrijving

De Nationale Herdenkingsviering voor overleden Defensiepersoneel op 7 november  aanstaande in Best gaat vanwege aangescherpte Corona maatregelen niet door!.

---------------------------

Het Nationaal Katholiek Thuisfront en de Dienst Rooms-Katholieke Geestelijke Verzorging bij de Krijgsmacht organiseren rond Allerzielen, de dag waarop de RK Kerk haar overledenen gedenkt, de Nationale Requiemviering.

De Requiemviering vindt plaats op zaterdag 7 november 2020. De pontificale hoogmis begint om 11.00 uur en hoofdcelebrant zal zijn Mgr. Everard de Jong. Concelebranten zijn Vicaris-generaal Mgr. A.J.J. Woolderink en aalmoezenier P. Vlaar. Diaken van dienst is hoofdkrijgsmachtaalmoezenier J.P. Thöni.

Vanwege de coronamaatregelen kan slechts een beperkt aantal mensen deelnemen en wordt een strikt uitnodigingsbeleid gevoerd.

Voor thuisblijvers zal de viering live worden gestreamd.

info

(06) 54 79 68 57
info@katholiekthuisfront.nl
www.katholiekthuisfront.nl/requiemviering

locatieSint Odulphuskerk, Hoofdstraat 35
plaatsBest (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl