Vandaag is donderdag 2 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 17 november 2019    Evangelie van 2019-11-17
 titelCaritaszondag
beschrijving

De jaarlijkse caritaszondag wordt gehouden op de Werelddag van de armen, 17 november 2019, en is bedoeld om het werk van de parochie en van de parochiële caritasinstelling extra aandacht te geven.

‘De hoop van de armen is niet voor altijd verloren’ uit Psalm 9, 19 is gekozen als thema. In onze tijd waarin het economisch beter gaat zijn er steeds meer mensen die daar niet van meeprofiteren. Zo zijn er meer mensen met schulden en meer mensen die afhankelijk zijn van de voedselbanken.

De invulling van Caritaszondag is de taak van de parochie.

info
locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl