Vandaag is zaterdag 4 april
Heilige Isidorus
 

categorie categorie Reis
reis
VNB

VNB

Website E-mail

VNB is al in 1883, als eerste Nederlandse bedevaart­organisatie, gestart met het organiseren van bedevaarten en kan dus bogen op een ruime ervaring.

VNB is officieel erkend door de Nederlandse bisschoppen­conferentie.

Tel. algemeen (073) 681 81 11
Fax (073) 681 81 10

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 27 maart t/m woensdag 1 april    Evangelie van 2020-03-27
 titel6-daagse Inspiratiereis Assisi en Rome
beschrijving

Een bijzondere inspiratiereis beleven naar zowel Assisi als Rome? Dat kan met deze reis onder leiding van Chris Ketelaars. Hij neemt je mee naar het middeleeuwse stadje Assisi, prachtig gelegen op een heuvel met uitzicht op het Umbrische landschap.

Je bezoekt de belangrijkste plaatsen van de Heilige Franciscus en Clara van Assisi zoals de San Francescobasiliek, de Santa Clarakerk en het kerkje van San Damiano. Na twee dagen vertrek je naar de Eeuwige Stad: Rome. Je bezoekt de hoofdbasilieken waaronder uiteraard de Sint-Pieter, viert op zondag de Eucharistie in de Friezenkerk en ontmoet de Paus tijdens de algemene audiëntie.

Uiteraard zie je ook de highlights van Rome als de Trevifontein en het Pantheon én er is voldoende tijd voor een lekker Italiaans ijsje of een kopje koffie op een terrasje.

info

www.vnb.nl/reisaanbod/5/6-daagse-inspiratiereis-assisi-en-rome--

organisatieVNB
locatieAssisi en Rome
plaatsAssisi (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl