Vandaag is maandag 28 september  

categorie categorie Reis
reis
VNB

VNB

Website E-mail

VNB is al in 1883, als eerste Nederlandse bedevaart­organisatie, gestart met het organiseren van bedevaarten en kan dus bogen op een ruime ervaring.

VNB is officieel erkend door de Nederlandse bisschoppen­conferentie.

Tel. algemeen (073) 681 81 11
Fax (073) 681 81 10

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 25 april t/m zondag 10 mei    Evangelie van 2020-04-25
 titel16-daagse voettocht Leon - Santiago
beschrijving

Van zaterdag 25 april t/m zondag 10 mei 2020 gaat Ben Noorloos op stap naar Santiago. Een  16-daagse camino frances vanaf Léon naar Santiago de Compostella. Hoogtepunten zijn o.a. de koninklijke stad Léon, bisschopstad Astorga, Cruz de Ferro, Aalto de o Cebreiro, Sarria en natuurlijk Santiago de Compostella.

Gaat u mee op pelgrimstocht?

info

ben@benonderweg.nl

www.vnb.nl/reisaanbod/7/16-daagse-belevingsreis-te-voet-leon--

organisatieVNB
locatie
plaatsSantiago (Spanje)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl