Vandaag is zaterdag 4 april
Heilige Isidorus
 

categorie categorie Lezing
lezing
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 4 maart    Evangelie van 2020-03-04
begintijd20:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelEen avond over bidden
beschrijving

‘Bidden’ hoort wezenlijk bij het leven als gelovig christen. Het gebed wordt ook wel ‘adem voor de ziel’ genoemd. Maar ….. we vinden het vaak zo moeilijk. Tijd om het er over te gaan hebben!

Op woensdagavond 4 maart 2020 organiseert de Projectgroep Toerusting van het Bisdom Groningen-Drenthe een avond over bidden. De avond wordt geleid door pastoraal werker Myriam Oosting (parochie Hildegard van Bingen), en is bedoeld voor alle parochianen en vrijwilligers in het bisdom die zich willen bezinnen op de betekenis van het gebed in hun leven.

Bidden staat niet los van het dagelijks leven. Er moet een soort verbinding zijn tussen je gebed en het leven van alledag.
Bidden kan overal, maar ervaren we dat ook  zo? Of denken we eigenlijk dat het alleen maar in de kerk kan?

Bidden, …. ja wat is het eigenlijk?
Myriam Oosting staat op deze avond stil bij verschillende soorten van gebed. Zoals het formuliergebed, de rozenkrans, het Jezusgebed, overweging van de H. Schrift, het getijdengebed en stil gebed.

Details

  • Waar: Parochiezaal, Langestraat 75, Winschoten
  • Parkeren: Klinkerplein (bij de JUMBO)
  • Tijd: Van 20.00 tot 22.00 uur
  • Opgave: Aanmelden tot 27 februari 2020 bij mw. Lisette Winter, bisdom Groningen-Leeuwarden, Vicariaat Groningen-Drenthe, tel. 050 – 40 65 888, E-mail: vicariaatgrdr@bisdomgl.nl
  • Aan bezoek van de avond zijn geen kosten verbonden

info

(050) 40 65 888
vicariaatgrdr@bisdomgl.nl
www.bisdomgl.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieParochiezaal, Langestraat 75
plaatsWinschoten (Groningen)
postcode96
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl