Vandaag is maandag 28 september  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 2 februari    Evangelie van 2020-02-02
(Opdracht van de Heer)
begintijd12:15 uur
 titelWandeling langs Mariakapellen
beschrijving

Op zondag 2 februari 2020, Maria Lichtmis, onze jaarlijkse Ludgerwandeling. Een Route van ongeveer 8 en 12 km start direct na de Eucharistieviering.

U kunt starten tussen 12.15 en 13.30 uur in de Sint Bonifatiuskerk in Lichtenvoorde. We wandelen langs Mariakapellen richting Zieuwent waar de koffie/thee/choco pauze wordt verzorgd in de Sint Werenfriduskerk. Via de Parochietuin het vervolg waar u onderweg nog een ‘opwarmertje’ wordt aangeboden.

Onderweg zijn er veel bijzondere plaatsen om een kaarsje aan te steken. Iedere wandelaar ontvangt, net als voorgaande jaren, bij de start een ingezegend waxinelichtje. Het eindpunt is bij LEO restaurant & to go met een goed gevulde kop soep.

Deelname is € 6 incl. koffie/thee/soep.
Kinderen lopen gratis mee onder begeleiding van een volwassene en voor hen is er ook ranja en patat.

De wandeling start en eindigt in het centrum van Lichtenvoorde waar de winkels i.v.m. koopzondag geopend zijn. We hopen op mooi wandelweer en een grote opkomst.

Reserveren of aanmelden is niet noodzakelijk.

info

Petra Bussman
(06) 19 59 81 93
lichtenvoorde@sintludger.nl
www.sintludgernu.nl

locatieSint Bonifatiuskerk, Rapenburgsestraat 21
plaatsLichtenvoorde (Gelderland)
postcode71
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl