Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 25 april t/m vrijdag 1 mei    Evangelie van 2020-04-25
 titelCrossover - Tienerkamp *AFGELAST*
beschrijving

Parallel aan vakantiefestival voor gezinnen Celebrate wordt van 25 april t/m 1 mei 2020 het tienerfestival Crossover gehouden.

Deze week zal in het kader staan van het thema Love Does. De week bestaat uit twee delen. Tijdens de eerste helft van de week zullen we samen op zoek gaan naar wat de liefde van God inhoudt en hoe dit een rol speelt in ons leven. De tweede helft van de week zal het gaan over de manier waarop wij Gods liefde met de rest van de wereld kunnen delen. In dit deel van de week zullen we ook in kleine teams missies doen (Outreach!). Met de outreaches bedoelen we dat we met de tieners en hun begeleiding naar organisaties toegaan en daar activiteiten (vrijwilligerswerk) verrichten. Dit zullen activiteiten zijn waar de tieners in dienst staan van andere mensen (bijvoorbeeld ouderen helpen, bidden op straat etc.).

Verder zullen er sprekers komen die teachings verzorgen over onderwerpen m.b.t. het thema Love Does. Ook is er lofprijzing, sport, creativiteit, artiesten en natuurlijk de Outreach!

Voor tieners van 12 tot 18
Ben jij tussen de 12 en 18, durf je een outreach aan en heb je zin om je 4U!-vrienden te ontmoeten en nieuwe vriendschappen op te bouwen? Kom dan naar Crossover en schrijf geschiedenis!

info

celebratefestival.nl/tieners

organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatie
plaatsVoorthuizen (Gelderland)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl