Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 21 t/m zondag 22 maart    Evangelie van 2020-03-21
begintijd08:00 uur
eindtijd18:45 uur
 titelWandeltocht voor moeders
beschrijving

Of we nu moeder of reeds grootmoeder zijn, we geven onszelf volledig in ons familiale leven, in ons professionele leven of voor de mensen en activiteiten in onze omgeving. We geven en we dragen. We geven leven op talloze manieren en dragen zoveel mogelijk vruchten. Maar onszelf…? Is het ook niet goed om tijd te nemen voor onszelf?

Hebt u er ook nood aan om eens halt te houden, om alles eens even los te laten?
Dan bent u zeker welkom op de  Wandeltocht voor moeders!

Een weekend voor jezelf !!  Om op adem te komen, om van de natuur te genieten, om te ontdekken dat het goed is, wanneer je samen ervaringen kunt delen, kunt groeien doorheen ontmoetingen met anderen en door onderrichtingen. We laten ons benaderen door de Heer en laten ons door Hem (her)opbouwen. We geven aan Hem onze lasten en mogen in de plaats Zijn rust ontvangen…. Zodat we in deze rust kunnen leven en haar met onze omgeving kunnen delen.

Dit jaar wandelen we naar Banneux, op zaterdag 21 en zondag 22 maart 2020.

info

mdm.belgique@gmail.com
www.wandeltochtvoormoeders.be

locatie
plaatsBanneux (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl