Vandaag is zaterdag 29 februari  

categorie categorie gebed
gebed
wanneerzondag 23 februari    Evangelie van 2020-02-23
(Carnaval)
begintijd16:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelAanbidding en biechtgelegenheid
beschrijving

De Aanbidding van het Allerheiligst Sacrament duurt van 16.00 tot 17.00 uur. Tijdens (en eventueel na) de Aanbidding kunt u het Sacrament van Boete en Verzoening ontvangen en zijn er verschillende gebedsteams aanwezig om voor uzelf en voor uw naasten te bidden. Tijdens de Aanbidding is de Heer in ons midden en in Zijn Aanwezigheid zullen de gebedsteams hun gebeden verrichten.

Er zullen aanbiddingsliederen worden gezongen, afgewisseld met instrumentale muziek. Daarnaast zijn er momenten van stilte.  In dit al kunnen we Zijn Tegenwoordigheid gewaar worden waarbij we  onze dank, lof, eer en aanbidding, noden vragen en zorgen bij Hem kunnen brengen. We nodigen u graag hiervoor uit. U kunt ook vrienden, kennissen en medeparochianen hierop attent maken.

Broeders van St. Jan, Lore Olgers en Mary Jansen

info

(070) 360 55 92
jacobus@rkdenhaag.nl
www.rkdenhaag.nl

locatieSint Jacobus de Meerderekerk, Parkstraat 65a
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl