Vandaag is zaterdag 29 februari  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 14 maart    Evangelie van 2020-03-14
(Pi-dag)
begintijd17:00 uur
 titelEvensong Boxtelse Cantorij
beschrijving

In de serie “Muziek op Zaterdag” werden in de afgelopen jaren in de Grote Kerk van ’s-Hertogenbosch mooie uitvoeringen van Bach-cantates, sfeervolle evensongs en virtuoze orgelconcerten georganiseerd. In 2020 worden deze mooie activiteiten weer voortgezet.

De eerstvolgende evensong zal plaatsvinden op 14 maart a.s. en wordt verzorgd door de Boxtelse Cantorij o.l.v. Wil Barten. De Boxtelse cantorij specialiseert zich sinds haar oprichting in het uitvoeren van evensongs en trad op in de mooiste kerken en kathedralen in Nederland en Engeland.

In 2019 mochten we ze ook al verwelkomen in de Grote Kerk in ’s-Hertogenbosch en we zijn verheugd dat dit geweldige Brabantse koor na hun jubileumjaar waarin onder andere werd samengewerkt met Emma Kirkby ook in 2020 weer in de serie “Muziek op Zaterdag” te horen is.

De evensong op 14 maart begint om 17.00 uur. Voorganger is ds. Erica Scheenstra, het orgel wordt bespeeld door Jamie de Goei. Toegang gratis, vrije gift bij de uitgang. U bent van harte welkom!

info
locatieGrote Kerk, Kerkstraat 20
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl