Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Cursus
cursus
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 18 februari    Evangelie van 2020-02-18
begintijd19:30 uur
 titelPraktische ondersteuning Exact Online
beschrijving

Bisdom Den Bosch biedt parochies in de maand februari drie hulpsessies aan voor het gebruik van de softwareprogramma’s DocBase en Exact Online.

Op woensdag 12 februari 2020 zijn er twee hulpsessies DocBase. De middagsessie (aanvang 14.00 uur) is al volgeboekt. Voor de avondsessie, die om 19.30 uur begint, zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Op dinsdag 18 februari is er om 19.30 uur een hulpsessie Exact Online. Alle bijeenkomsten vinden plaats in de Bisdomzaal aan de Parade 11 in ’s-Hertogenbosch. Parochies hebben voor de sessies een rechtstreekse uitnodiging ontvangen inclusief aanmeldinformatie.

U kunt zich hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar aanmelding@bisdomdenbosch.nl met daarin vermelding van uw naam, mailadres, de naam van uw parochie en de hulpsessie die u wilt bijwonen (avondsessie DocBase en/of hulpssessie Exact Online).

U bent van harte welkom!

info

aanmelding@bisdomdenbosch.nl
www.bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieBisdomkantoor, Parade 11
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl