Vandaag is dinsdag 22 september  

categorie categorie Muziek
muziek
Bartholomeus- en Barnabasparochie
(Samen ter Weghe)

Bartholomeus- en Barnabasparochie

H. Bartholomeusparochie
Wal 61
2871 BC Schoonhoven
(0182) 382 455
info@bartholomeusparochie.nl
www.bartholomeusparochie.nl

St. Barnabasparochie
Grote Haven 10
2851 BM Haastrecht
0182-501339
info@barnabasparochie.nl
www.barnabasparochie.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 18 februari    Evangelie van 2020-02-18
 titelKISI musical Spector - Schoonhoven
beschrijving

Wij verheugen ons op de voor­stel­ling Spector - het beste zit van binnen, die op dinsdag 18 februari drie maal zal worden opgevoerd. ’s Morgens in de parochie­kerk van Schoon­hoven voor Krullevaar, de Rank en de bovenbouw van de Ichthus en ’s middags in Haast­recht op de St. Catharina­school.

De musical ‘Spector - het beste zit van binnen’ is een productie van KISI-God’s singing kids. KISI bestaat uit een groep kinderen, jon­ge­ren en volwassenen die met musicals de Blijde Bood­schap van Jezus naar de mensen brengt. We verheugen ons op de komst van de kinderen aan wie we deze voor­stel­ling kunnen laten zien.

De musical ‘Spector’, daagt kinderen uit om hun talenten te ontdekken en hun grenzen te verleggen. De inhoud is geïnspireerd op het Bijbel­ver­haal van de talenten en degene die de bijbel kent herkent heel veel andere Bijbel­tek­sten. Het is een leuke eigentijdse voor­stel­ling.

Over de inhoud
Stel je voor, iemand vraagt je: wat is je grootste wens? Wat is jouw droom voor je leven? Dat overkomt Erik, een blinde bedelaar. De vrienden die hij daarna on­ver­wachts maakt, helpen hem om zijn droom waar te maken. Maar Erik twijfelt: zal het hem lukken? Hij kan immers niks, vind hij zelf. Zijn vrienden denken daar echter anders over. Iederéén heeft talenten! En iederéén heeft daarbij een eigen verhaal. Lukt het Erik om met vallen op opstaan zijn droom te ontdekken? Beleef het mee in deze musical. En stel jezelf daarbij de vraag: wat zijn jouw dromen? Durf jij ze waar te maken?

Ontdek wie je bent, durf te ‘doen’ en verleg je grens.
Droom je mee? ... Niets is onmogelijk!

info

www.parochiedeblijdeboodschap.nl

organisatieBartholomeus- en Barnabasparochie
locatieSt. Bartholomeuskerk, Wal 63
plaatsSchoonhoven (Zuid-Holland)
postcode28
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl