Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 15 maart 2020    Evangelie van 2020-03-15
begintijd10:00 uur
 titelPlechtige H.Mis 150 jaar Pro Petri Sede
beschrijving

Het bestuur van Pro Petri Sede Bisdom Antwerpen heeft de eer en het genoegen u uit te nodigen op de PAUSDIENST & PLECHTIGE H. MIS n.a.v. het 150-jarig bestaan van het verbond van PRO PETRI SEDE en n.a.v. de 7de verjaardag van de ambtsaanvaarding van Paus Franciscus.

  • Op zondag 15 maart 2020 om 10.00 uur in de Kathedraal te Antwerpen.
  • Er zijn voorbehouden plaatsen vooraan in de Kathedraal voor de leden en donateurs van Pro Petri Sede.

Na de H. Mis wordt u een receptie aangeboden in de kapelanensacristie van de Kathedraal, waarbij u de gelegenheid heeft de Pauselijke nuntius Mgr. Kasujja en onze bisschop Mgr. Bonny te ontmoeten.

info
locatieOnze-Lieve-Vrouwekathedraal, Groenplaats 1
plaatsAntwerpen (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl