Vandaag is woensdag 8 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 1 juli    Evangelie van 2020-07-01
begintijd16:00 uur
 titelGezongen Vespers 25 jaar bisschop Punt
beschrijving

Op woens­dag 1 juli 2020 zal het 25 jaar gele­den zijn dat Mgr. dr. Jozef Punt tot bis­schop werd gewijd. Hij heeft hierbij al even stil­ge­staan op 1 juni, maar het jubileum zal op de dag zelf na­tuur­lijk ook nog wor­den gevierd, met een gezongen vespers te mid­den van het Ka­the­draal Kapit­tel van Haar­lem.

De vie­ring vindt plaats op woens­dag 1 juli 2020 om 16.00 uur, in de in de ka­the­drale basiliek St. Bavo te Haar­lem. Mgr. Punt zal de homilie ver­zorgen.

Aangezien het aantal personen dat aanwe­zig kan zijn bij een vie­ring dan nog altijd beperkt is, is aanmel­ding hier­voor nood­za­ke­lijk. U kunt zich vanaf vier dagen tevoren aanmel­den op Rkhaarlem.nl . Uite­raard zal de vie­ring ook te volgen zijn via Ka­the­draal-TV.

info

rkhaarlem.nl/vieringen/mistijden
www.youtube.com/c/kathedraalsintbavo

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieKathedrale Basiliek van Sint Bavo, Leidsevaart 146
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl