Vandaag is woensdag 21 oktober  

categorie categorie Cultuur
cultuur
Comunione & Liberazione
(CL)

Comunione & Liberazione

Website E-mail

Gemeenschap en bevrijding

Kerkelijke beweging die als doel heeft de opvoeding tot christelijke volwassenheid van degenen die er aan deelnemen en een deelname in de missie van de Kerk op alle domeinen van het hedendaagse leven.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 27 september    Evangelie van 2020-09-27
begintijd20:00 uur
 titelCL - Internationale Tentoonstelling
beschrijving

Een internationale tentoonstelling komt naar Leiden die eerder in Dublin te zien was bij de World Meeting of Families. Schitterende foto’s en indrukwekkende teksten verhelderen de situatie waarin echtparen en gezinnen zich bevinden. Wat betekent het huwelijk daarin? Wat is de rol van onze eigen beperkingen en onze relatie met het Mysterie? Met bijdragen uit Amoris Laetitia van paus Franciscus en het boek Disarming Beauty (‘Ontwapenende Schoonheid’) van Julián Carrón.

In eerste instantie zou de tentoonstelling in maart plaatsvinden, maar werd uitgesteld vanwege de verspreiding van het coronavirus.

Opening

Vrijdag 18 september 2020 om 20.00 uur in de Sint Josephkerk aan de Herensingel 3. Inleiding door Michiel Peeters en met een getuigenis van een echtpaar. Peeters studeerde in Leiden, is studentenpastor bij de Maranathakerk in Tilburg en betrokken katholieke lekenbeweging Gemeenschap en Bevrijding.

In het gebouw wordt anderhalve meter gehouden. Graag ontvangen wij het liefst een bericht als u aanwezig wilt zijn via info@stjosephleiden.nl

Tentoonstelling

  • zaterdag 19 september
  • zondag 20 september
  • zondag 27 september
  • zaterdag 3 oktober
  • zondag 4 oktober
  • zondag 11 oktober

    steeds van 13.00 tot 15.00 uur

De tentoonstelling staat in de Sint Josephkerk, aan de Herensingel 3 te Leiden. Er zijn vrijwillige gidsen aanwezig voor een inleiding. Toegang is gratis.

info

(06) 43 610 782
info@stjosephleiden.nl
www.stjosephleiden.nl/liefdehart

organisatieComunione & Liberazione
locatieSint Josephkerk, Herensingel 3
plaatsLeiden (Zuid-Holland)
postcode23
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl