Vandaag is dinsdag 9 maart  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Jong Katholiek

Jong Katholiek

Website E-mail

Postbus 13049
3507 LA  Utrecht

(030) - 232 69 23

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 27 februari    Evangelie van 2021-02-27
 titelLandelijke inspiratiedag *UITGESTELD*
beschrijving

Vanwege de corona-pandemie wordt de geplande inspiratiedag uitgesteld tot nader order.

------------

Op zaterdag 27 februari 2021 wordt een landelijke inspiratiedag over mentorschap voor jeugd- en jongerenwerkers georganiseerd.

Deze inspiratiedag wordt georganiseerd door Jong Katholiek en de diocesane jongerenwerkers in het Officium Iuventutis. Deze dag is voor alle vrijwilligers, professionals, pastoors en iedereen die actief is als begeleider in jeugd- en jongerenwerk binnen de kerk. Op deze dag gaan wij samen met ervaren professionals in op thema’s als mentorschap, (eigen) relatie met God en hoe men de begeleiding van kinderen en jongeren in parochies en bisdommen vorm kan geven.

info

www.jongkatholiek.nl

organisatieJong Katholiek
locatie
plaatsonbekend
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl