Vandaag is maandag 30 november  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 7 november    Evangelie van 2020-11-07
(Heilige Willibrord)
begintijd10:30 uur
 titelDiakenwijding Bisdom Den Bosch
beschrijving

Op zaterdag 7 november 2020, hoogfeest van de Heilige Willibrord, ontvangen tijdens een plechtige Eucharistieviering zes kandidaten de diakenwijding. Vier van hen voor het permanente diaconaat en twee transeunte, als voorbereiding op hun priesterwijding. De wijdingsplechtigheid in de Sint-Janskathedraal vangt aan om 10.30 uur.

In verband met de geldende coronamaatregelen en de beschikbare plaatsen in de Sint-Jan, is de wijdingsplechtigheid alleen toegankelijk voor genodigden. Wij vragen om uw begrip. De viering wordt uitgezonden via de livestream.

(foto diakenwijding 4 november 2017 door Wim Koopman)

info

www.bisdomdenbosch.nl
www.sint-janscentrum.nl
www.mariajohannes.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieSint-Janskathedraal Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl