Vandaag is dinsdag 23 april
Sint Joris
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 7 november 2020    Evangelie van 2020-11-07
(Heilige Willibrord)
begintijd14:30 uur
 titelOnline Open Doors Dag
beschrijving

Uitgerekend in het jaar waarin Open Doors haar 65-jarig jubileum viert, maakt de Open Doors-dag onder invloed van corona een ongekende innovatie door: we gaan dit jaar online!

Trokken vorig jaar nog duizenden bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht, dit jaar nodigt Open Doors iedereen uit om thuis vanuit de eigen huiskamer het programma mee te beleven via de livestream.

Op zaterdag 7 november zendt Open Doors ’s middags (14.30 - 17.00 uur) en ’s avonds (20.00 - 22.30 uur)  via YouTube en Facebook een livestream met gebarentolk uit. Net als ieder jaar bieden we het publiek een gevarieerd programma met sprekers, dans, muziek en video’s met verhalen uit de vervolgde kerk. Ruim 4500 huishoudens hebben via de website het @homepakket aangevraagd met programmaboekje om thuis de livestream te kunnen volgen. Bezoekers kunnen via de chat vragen stellen aan de sprekers op het podium.

Thema is dit jaar ‘door als heen’. Nederlandse christenen ervaren dit jaar zelf aan den lijve wat het betekent om beperkt te worden in onze vrijheid van samenkomst. Maar in verbondenheid met onze vervolgde broeders en zusters wereldwijd houden we ‘door alles heen’ de focus op het christelijk geloof dat ons wereldwijd verbindt.

info

www.opendoors.nl/dag

locatieOnline
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl