Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerdonderdag 3 t/m zaterdag 5 december 2020    Evangelie van 2020-12-03
 titelGeestelijke Oefeningen Ignatius van Loyola
beschrijving

De geestelijke Oefeningen van de Heilige Ignatius van Loyola zijn een beproefde methode om het leven van de gelovige te ordenen volgens de wil van God. De methode is al eeuwen oud maar nog steeds actueel. Aanbevolen door pausen, gebruikt door priester, religieuzen en leken.

Een retraite op basis van de Geestelijke oefeningen vindt plaats in stilte en betreft een opbouwende reeks van korte conferenties gevolgd door persoonijke overwegingen, de ‘oefeningen’. Tijdens de retraite is er dagelijkse Heilige Mis en er is mogelijkheid tot biecht en gesprek met de begeleider.

info

Zuster Trinidad SSVM
(06) 33 17 92 71
m.trinidad@servidoras.org
www.ssvmne.org

locatie
plaatsValkenburg (Limburg)
postcode63
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl