Vandaag is maandag 20 september  

categorie categorie kamp
kamp
Gemeenschap Emmanuel
(Emmanuel)

Gemeenschap Emmanuel

Website E-mail

De Gemeenschap Emmanuel
is een katholieke Gemeenschap
waarin alle levensstaten
vertegenwoordigd zijn
(gehuwden, ongehuwden,
mannelijke en vrouwelijke
toegewijden in het celibaat)
en kent een spiritualiteit
van aanbidding, compassie
en evangelisatie.

Nederland
info@emmanuelnederland.nl
www.emmanuelnederland.nl

België
info@emmanuelvlaanderen.be
www.emmanuelvlaanderen.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 7 t/m donderdag 12 augustus    Evangelie van 2021-08-07
 titelEmmanuel Zomerkamp
beschrijving

Dit jaar gaat het zomerkamp over het koninkrijk van God. Heb je daar ooit van gehoord? In de Bijbel staan veel verhalen en voorbeelden die iets vertellen over dit koninkrijk. In de musical van dit jaar komen we deze verhalen tegen…

In Vrederijk ligt het Paradijspaleis waar de lakeien aan de slag zijn gegaan met de talenten die ze van de koning gekregen hebben. Ze bereiden zich allemaal voor op het grote bruiloftsfeest. We zien lakeien aan het werk op een wijngaard, maar ook in de keuken waar de lekkerste en ‘grootste bruidstaart ever’ wordt gebakken. 

Een populaire meester is met een aantal kinderen op weg naar dit paleis. Hij weet de weg. Deze is niet eenvoudig, maar hij weet dat hij zijn doel gaat bereiken. Een paar kinderen splitsen zich af, omdat ze een gemakkelijkere weg zien, maar die blijkt dood te lopen. Ze geven de moed bijna op totdat ze uiteindelijk op een heel onverwachte manier het paleis toch bereiken. Sterker nog, ze mogen onder begeleiding van een speciale vriend nog eerder door de poort dan hun klasgenootjes die daar met lampjes in de hand op de bruidegom staan te wachten.

Uiteindelijk gaan de poorten wijd open voor iedereen en zijn alle kinderen eregasten op het feest! Daar maken ze onder andere kennis met een vrolijke zwerver die ook was uitgenodigd. Hij blijkt de ster van de avond te zijn. 

Je bent van harte welkom! Ons kampgebouw Emmaus zal voor jullie worden omgetoverd tot het Paradijspaleis en ieder van jullie wordt als eregast ontvangen. In de dagelijkse sketches en sport- en spelactiviteiten zal elke dag één verhaal uit de musical centraal staan.

Wij, de leiding, zullen net als de lakeien, er alles aan doen om jullie een onvergetelijke week te bezorgen met veel plezier, gezelligheid, lekker eten, actie en vriendschap!

Wanneer?
Van zaterdag 7 t/m donderdag 12 augustus 2021

Voor wie?
Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar (groep 4 t/m 8 van de basisschool. Kinderen van 7 jaar in groep 4 zijn ook welkom.)

Waar?
Emmaus, Udenhoutseweg 15 te Helvoirt. Een voormalig klooster, voorzien van alle gemakken in een omgeving van bossen en duinen. Er is een groot sportveld en een speeltuin. 

Kosten?
€175,- euro per kind

info

www.emmanuelnederland.nl
Facebook.com/Emmanuelzomerkamp

organisatieGemeenschap Emmanuel
locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl