Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 20 t/m zondag 21 maart 2021    Evangelie van 2021-03-20
 titelStille Omgang 2021 alleen online
beschrijving

Het gezel­schap van de Stille Omgang heeft besloten dat van­wege de hui­dige strenge beperkende maat­regelen de Stille Omgang op 21 maart 2021 niet op de gebruike­lijke manier kan wor­den geor­ga­ni­seerd. Er wordt een online omgang voor­zien met Eucha­ris­tie­vie­ring en een video van de route.

Stille Omgang alleen online
Het Gezel­schap van de Stille Omgang zal de Stille Omgang alleen online or­ga­ni­se­ren. We verzoeken de Zustergezel­schappen dan ook om niet in groepen naar Am­ster­dam te reizen. Er kunnen, als de regels het dan toelaten, straks op eigen ini­tia­tief deel­ne­mers de route lopen, maar zon­der onze super­vi­sie en organi­sa­tie. Dus geen toilet­wa­gens, geen lei­ders langs de route en geen open­stel­ling van de Lutherse Kerk.

Het Gezel­schap van de Stille Omgang zal een speciale mis or­ga­ni­se­ren in Am­ster­dam die online te volgen is. U krijgt hier te zijner tijd een nader bericht over met een link naar het YouTube-kanaal.

Er wordt ook een video gemaakt van de route van de Stille Omgang, die na de mis wordt uitgezon­den op het­zelfde kanaal.

info

www.jongekerk.nl/nieuwsberichten/jongeren/stille-omgang-luisteren-20-maart/

info@stille-omgang.nl
www.stille-omgang.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieOnline
plaatsNederland
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl