Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie gebed
gebed
Kerk in Nood (ACN Nederland)
(Kerk in Nood)

Kerk in Nood (ACN Nederland)

Website E-mail

Kerk in Nood ondersteunt christenen over de hele wereld waar zij worden vervolgd of onderdrukt of waar zij in pastorale nood zijn.

Peperstraat 11-13
5211 KM  's-Hertogenbosch
(073) 613 08 20
info@kerkinnood.nl
www.kerkinnood.nl

Abdij van Park 5
B-3001 Leuven
016/39 50 50
info@kerkinnood.be
www.kerkinnood.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 26 maart 2021    Evangelie van 2021-03-26
begintijd20:00 uur
 titelOnline Avond van de Martelaren
beschrijving

Ook in 2020 moesten mensen hun geloof in Christus met de dood bekopen. Deze getuigen van het geloof (martyre) en van de liefde tot in de dood mogen ons inspireren in ons geloof.

Tijdens de Avond van de Martelaren horen we dit jaar de getuigenissen van drie mensen:

  • De Venezolaanse priester José Manuel de Jesús werd vermoord toen hij iemand aansprak die een parochiaan bedreigde.
  • Seminarist Nnadi Michael uit Nigeria werd samen met 3 andere seminaristen uit het seminarie van Kaduna ontvoerd. Hij werd vermoord omdat hij bleef getuigen van Christus.
  • En in Pakistan werd Sonia Bibi (24) vermoord omdat ze weigerde te trouwen en zich tot de Islam te bekeren.

Op de Avond van de Martelaren bidden we voor hen, voor hun nabestaanden en voor hun vervolgers, maar ook voor al die andere mensen die om hun geloof zijn vervolgd. Om troost, kracht, bekering en genade. Bid mee!

Bid mee op vrijdag 26 maart om 20 uur tijdens de eerste online editie van de Avond van de Martelaren. Schrijf u in en ontvang de link voor de gebedsviering op YouTube. In gebed staan we samen stil bij de 14 staties van de Kruisweg, afgewisseld met overwegingen, getuigenissen en muziek. Wij hopen dat u meebidt en bieden u daarvoor graag een (gratis) gebedspakket voor thuis aan.

info

kerkinnood.nl/agenda/avond-van-de-martelaren-5

organisatieKerk in Nood (ACN Nederland)
locatieOnline via YouTube
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl