Vandaag is dinsdag 22 juni  

categorie categorie Reis
reis
wanneervrijdag 10 t/m zondag 12 september    Evangelie van 2021-09-10
begintijd17:00 uur
eindtijd12:00 uur
 titelKingsmen Vader-Zoon weekend
beschrijving

Direct na de grote vakantie organiseert KingsMen weer een vader-zoon weekend in België. Stoere opdrachten, samen sporten, zich in elkaar verdiepen, elkaar ontmoeten, elkaar uitdagen en samen bezinnen. Bijzondere momenten samen waarin vader en zoon zich verbinden, dingen uitspreken en samen stappen zetten.
Een unieke KingsMen ervaring voor vaders en zonen (14 jaar en ouder)

Nadere informatie volgt na inschrijving.

Let op: I.v.m. de corona crisis kan een KingsMen activiteit op het laatste moment in een aangepaste vorm aangeboden worden. Ook kan er gevraagd worden om een coronatest of een temperatuur check. De begeleider van de toch zal je hier tijdig over informeren.

info

kingsmen.nl/blog/events/km-quest-2-0-maart-2021nlfr/

locatieAbdij Saint Maurice de Clervaux
plaatsClervaux (Luxemburg)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl