Vandaag is dinsdag 22 juni  

categorie categorie Reis
reis
wanneerdinsdag 5 t/m zondag 10 oktober    Evangelie van 2021-10-05
begintijd12:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelKingsmen Mannentocht Quest 3.0
beschrijving

De mannentochten bestaan uit een serie van 3 Quest tochten die verspreid over ruim 3 jaar gedaan kunnen worden. Iedere volgende tocht is fysiek, spiritueel en in de voorbereiding uitdagender. Tijdens de tocht is er dagelijks stille tijd en wordt er op basis van een dag-thema een inleiding of getuigenis gehouden. Met prikkelende vragen gaan de mannen persoonlijk aan de slag.

KM Quest 3.0
Dit is de tocht der tochten. Een dag langer. Je kunt alleen met deze tocht mee als je KM Quest 2.0 gedaan hebt. Voor wilskracht en leiderschap heb je kwetsbaarheid nodig; KM Quest 2.0.

Deze tocht gaat over wilskracht en leiderschap. Wij beklimmen de top van de Canigou, 2800 meter. Er zijn hier geen klimtouwen voor nodig maar wel fysieke voorbereiding. Je conditie en je uitrusting moeten in orde zijn want je wandelt in totaal zon 50 km met rugzak. De voorbereidingen voor deze tocht beginnen 5 maanden van te voren. Tijdige inschrijving is dus noodzakelijk.

Dit is een tocht waar je niet alleen fysieke toppen bereikt maar ook nieuwe toppen zult ontdekken in je eigen leven. Als je uitrusting niet op orde is of je de voorbereidingen op de tocht niet gedaan hebt, mag je niet mee naar de top.

info

kingsmen.nl/blog/events/km-quest-3-0-okt-2021/

locatieAbdij St Martin du Canigou
plaatsCasteil (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl