Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Life Teen

Life Teen

Website E-mail

Het uit Amerika overgewaaide Life Teen concept heeft reeds vele groepen in Nederland voortgebracht.

Kijk op www.lifeteen.nl voor een overzicht.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 14 maart 2021    Evangelie van 2021-03-14
(Zondag Laetare / Pi-dag)
begintijd17:45 uur
eindtijd19:15 uur
 titelLife Teen Breda - H.Mis en miniprogramma
beschrijving

Yes! Zondag 14 maart is het weer zover: een nieuwe Life Teen Breda avond! Een avond om even tijd te maken voor God, om leeftijdsgenoten te zien en samen het geloof te vieren, en... natuurlijk zal er ook weer een verrassend mini-programma zijn na afloop van de Heilige Mis in de kerk. Het is ‘Laetare Zondag’, halfvasten, een dag om vreugdevol te zijn!

Natuurlijk houden we bij dit alles de corona-maatregelen goed aan. De kerkdeuren openen 14 maart om 17.45 uur; om 18.00 uur begint de Heilige Mis, en om 19.00 uur is het korte na-programma in de kerkbanken. Om 19.15 uur is de Life Teen avond afgelopen. Tieners van ongeveer middelbare schoolleeftijd vanuit de hele regio zijn welkom: nodig gerust iemand uit om met je mee te komen!

info

sintfranciscuscentrum.nl/jongeren/welkom-bij-de-life-teen-mis-zondag-14-maart-in-breda

organisatieLife Teen
locatieSint Laurentiuskerk, Ginnekenweg 333
plaatsBreda (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl