Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneervrijdag 23 april 2021    Evangelie van 2021-04-23
(Sint Joris)
begintijd20:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelWebinar - Opvoeden in het digitale tijdperk
beschrijving

Voorproefje op het opGROEIsymposium
Als voorproefje op het volgende opGROEIsymposium dat we komend najaar hopen te houden, organiseren we op vrijdag 23 april 2021 een webinar met een van de sprekers.

Spreker
Paul Graas is betrokken bij een internationaal platform gericht op opvoedings- en onderwijsvraagstukken omtrent de digitale wereld. Hij geeft workshops en lezingen voor jongeren, ouders, leraren en andere opvoeders.

Wat gaan we doen?
In anderhalf uur tijd gaan we met jullie interactief in op het thema ‘Opvoeden in het digitale tijdperk’. Paul Graas schetst hoe kinderen in een digitale jungle van mogelijkheden en uitdagingen opgroeien en geeft handige tips voor ouders en opvoeders die kinderen in liefde, vrijheid en verantwoordelijkheid naar volwassenheid willen begeleiden. Vragen kun je vooraf insturen via info@opgroeisymposium.nl en ook tijdens het webinar zal er gelegenheid zijn vragen te stellen.

Opgeven
Geef je via de site op voor het webinar. Na opgave ontvang je tijdig de Zoomlink. Het webinar is gratis. We stellen een vrijwillige bijdrage zeer op prijs. Daartoe zal tijdens het webinar gelegenheid worden gegeven.

opGROEIsymposium
Het opGROEIsymposium met thema ‘Goddelijke diversiteit - Gender als ingeweven of ingegeven’ hopen we op zaterdag 9 oktober 2021 te houden in Ede. Je leest er meer over op de site. Wil je het niet missen, geef je dan nu alvast op.

info

info@opgroeisymposium.nl
www.opgroeisymposium.nl

locatieOnline
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl