Vandaag is dinsdag 22 juni  

categorie categorie Reis
reis
Franciscaans Jongerenwerk

Franciscaans Jongerenwerk

Website E-mail

Het FJW gaat uit van de minderbroeders Franciscanen, Capucijnen en de zusters Clarissen. Dit zijn broeders en zusters die zich verbonden voelen met Franciscus en Clara van Assisi en hun leven daarop hebben afgestemd.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 25 juli t/m woensdag 4 augustus    Evangelie van 2021-07-25
(Sint Jacob)
 titelReis naar Assisi 18-30 jaar
beschrijving

Als zuster Corona het toelaat gaan we in de zomer weer met een 9-persoonsbusje naar Assisi en omgeving.

Het is een bezinningsreis met natuurlijk ook vakantie-achtige elementen. De broeders Wim Pot en Fer van der Reijken gaan mee als begeleiders.

Op de heen- en terugreis overnachten we bij broeders in Duitsland en Oostenrijk (matje en slaapzak meenemen). In Assisi logeren we in een groot appartement van de familie Gambacorta (tweepersoonskamers met bedden, douche en toilet).

Deze reis is voor jongeren tussen 18-30 jaar.Reisdata: zondagavond 25 juli tot en met woensdagmiddag 4 augustus.De kosten van deze onvergetelijke ervaring zijn 500 euro per persoon (de rest wordt aangevuld door de fondsen die ons ondersteunen).

Wil jij graag mee (als het corona-veilig kan doorgaan)? Meld je dan zo snel mogelijk aan via fjw@franciscanen.nl

Nota bene: als het dit jaar niet kan doorgaan, en je hebt je wel aangemeld, dan mag je in 2022 met voorrang mee.

info

fjw@franciscanen.nl

organisatieFranciscaans Jongerenwerk
locatie
plaatsAssisi (Italië)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl