Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneermaandag 16 t/m vrijdag 20 augustus 2021    Evangelie van 2021-08-16
 titelGezins-pelgrimstocht
beschrijving

Met heel het gezin op pelgrimstocht vertrekken is niet zo eenvoudig en zeker niet in deze tijd. Daarom bieden we deze coronaveilige formule aan conform de geldende regelgeving, voor gezinnen, ouders met kinderen van alle leeftijden en/of grootouders met hun kleinkinderen.

We verblijven van 16 tot 20 augustus 2021 in de vakantiehoeve “Eyserhof” (te Eys bij Wittem, Nederlands Limburg) in kamers van 2 tot 4 personen met eigen sanitair, meerdere gemeenschappelijke ruimtes en eetzalen zodat we altijd de nodige afstand kunnen bewaren. Een logistieke ploeg zorgt voor de maaltijden.

Het thema dit jaar is ‘Tijd voor…’ We doen dagelijks een tocht van ongeveer 10 km doorheen het eindeloos-mooie Limburgse Heuvelland. Onderweg zijn er enkele inhoudelijke aanzetten – zowel op maat van de kinderen als van de volwassenen – en in de avond voorzien we een kindvriendelijk gebedsmoment. Op de vrije momenten is er voor de kinderen een toffe speeltuin terwijl de ouders kunnen genieten van een zalig terras.

Met jou erbij?

  • De deelnameprijs bedraagt 190 €/persoon (voor overnachting en alle maaltijden). Voor jongeren (12j-18j) is de prijs 155 €, voor kinderen (6j-12j) betaal je 135 €, voor kleuters (3j-6j) bedraagt de prijs 110 € en voor baby’s (kinderbedje) is het 35 €. Uitgangspunt voor de berekening van de leeftijd is 1 september 2021.
  • Elk gezin zorgt voor zijn eigen transport.
  • Inschrijven doe je door
    • het inschrijvingsformulier ingevuld terug te sturen aan ingrid.mechels@telenet.be (administratie en organisatie) en pelgrimspastoraal@telenet.be (financieel)
    • én gelijktijdig een voorschot van 200 € per gezin te betalen (of indien gewenst het volledige bedrag) op rekening BE10 7360 5143 3104 van “CCV-Hasselt Pelgrim” met als mededeling: “gezinstocht 2021”.
  • We hopen jullie in juni een uitgebreidere infobrief te kunnen bezorgen.

info

Tom Thoelen en Ingrid Mechels
089 / 20 69 45 of 0496 / 80 90 22
ingrid.mechels@telenet.be

Els Agten
els.agten@bisdomhasselt.be

locatieVakantiehoeve Eyserhof, Wittemerweg 7
plaatsEys (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl