Vandaag is dinsdag 7 december  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden
(SPV)

Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Website E-mail

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden organiseert enkele keren per jaar een groepswandeling naar pelgrimsoorden en andere bijzondere plaatsen in en om Zuid-Limburg.

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 3 november    Evangelie van 2021-11-03
(Heilige Hubertus)
 titelSPV - Sint-Hubertustocht - 16km
beschrijving

Op de naamdag van de heilige Hubertus wandelen we om 10 uur van de St.-Hubertus- en Antonius-Abtkapel - ’t Kapelletje - in Venray-Veltum naar de Sint-Hubertuskerk in Hegelsom. De tocht voert vanuit Veltum door het landelijk/agrarisch gebied rond het dorp Leunen. We passeren de Scheiwegkapel, gewijd aan de H.H. Maria, Anna en Antonius-Abt. Hier houden wij een korte bezinning. Kort daarna is de pauze bij het Pannenkoekenhuis ’t Platteland. 

Via de Oostrumse Beek, door het natuurgebied Breeheide en de Schadijkse Bossen gaan we naar de Sint-Hubertuskerk in Hegelsom, waar we rond 16 uur een afsluitend bezinningsmoment houden. 

Met de lijnbus 87 rijden we dan terug naar Venray.

’t Kapelletje in Veltum is met de bus lijn 80 redelijk goed bereikbaar vanaf NS station Venray.

info

www.spvlimburg.nl/-Agenda-

organisatieStichting Pelgrimswegen & Voetpaden
locatieKapelletje, Hoebertweg 31
plaatsVenray (Limburg)
postcode58
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl