Vandaag is donderdag 2 december  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Abdij van Berne

Abdij van Berne

Website E-mail

Abdijstraat 49
5473 AD  Heeswijk

Postbus 60
5473 ZH Heeswijk

(0413) 299 299

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 30 oktober    Evangelie van 2021-10-30
begintijd18:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelAlle Zielen - Abdij van Berne
beschrijving

Alle Zielen is een community-art project dat gaat over herdenken door middel van kunstinstallaties, kunstuitingen, zang, klank, licht- en vuurobjecten. Het doel is om hiermee de katholieke traditie te vernieuwen en te verlevendigen.

Alle Zielen is niet religie-gebonden, het bereikt alle lagen van de samenleving en brengt mensen in contact met elkaar en met kunst en cultureel erfgoed.

Alle Zielen wordt uitgevoerd op een avond rond Allerzielen, dit jaar op zaterdag 30 oktober tussen 18.00 en 22.00 uur rondom de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther. De Abdij van Berne is als geen andere locatie geschikt voor een ALLE-ZIELEN avond met zijn statige en sfeervolle hoofdgebouw en de prachtige omgeving met alle bijgebouwen; waaronder een kapel, proeflokaal, boekhandel, drukkerij, timmerwerkplaats en begraafplaats. De gebouwen worden rondom omgeven door een grote tuin met twee vijvers.

info

allezielen2020@gmail.com
www.allezielen.nl

organisatieAbdij van Berne
locatieAbdij van Berne, Abdijstraat 49
plaatsHeeswijk-Dinther (Noord-Brabant)
postcode54
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl