Vandaag is donderdag 6 oktober  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneervrijdag 4 t/m zondag 6 maart    Evangelie van 2022-03-04
begintijd18:00 uur
eindtijd11:00 uur
 titelMissionaire Parochie - Weekend Young Prof.
beschrijving

Stel: je hebt de afgelopen tijd een en ander voorbij zien komen over het ‘missionair zijn’ van de kerk. Of je denkt: ik wil de Kerk relevant maken in mijn omgeving, maar waar begin ik in hemelsnaam? Misschien zijn de volgende drie weekenden dan interessant voor jou.

Wat gaan we doen?
In drie weekenden tijd leer je wat een missionaire parochie is en hoe je jouw parochie kunt laten groeien op het gebied van gemeenschap, gebed en gastvrijheid. Ook is er aandacht voor leiderschap en teamwork. Kortom: je leert vaardigheden die je niet alleen in de Kerk, maar ook op je werk van pas komen.

Save the date
Voor de weekenden hebben we inspirerende locaties uitgezocht. Plaatsen waar het gemeenschapsleven voelbaar aanwezig is en waar je ook in de natuur tot rust kunt komen. De eerste twee weekenden vinden plaats op conferentieoord Emmaus in Helvoirt en het laatste weekend bij Abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk. Tijdens de weekenden zullen verschillende sprekers inleidingen geven en is er ruimte voor gebed, uitwisseling en gezelligheid.

Voor wie?
De weekenden zijn bedoeld voor young professionals. Dat ben je als je als junior aan het werk bent in je vak of wanneer je je daarop oriënteert. Bij de organisatie van de weekenden houden we er rekening mee dat je een baan hebt, maar daarnaast nog kans ziet om je talenten verder te ontwikkelen en te benutten.

Blijf op de hoogte
Lijken de weekenden je wel wat, maar komen deze data niet goed uit? Misschien wil je dan wel op de hoogte blijven. Speciaal voor jong werkenden verschijnt er binnenkort een (maandelijkse?) nieuwsbrief waarin het aanbod verschijnt voor young professionals. Schrijf je in voor deze nieuwsbrief.

Data

  • 8-10 oktober 2021: Conferentiecentrum Emmaus
  • 21-23 januari 2022: Conferentiecentrum Emmaus
  • 4-6 maart 2022: Abdij Mariënkroon

info

Carolien Hoogenboom
choogenboom@missionaireparochie.nl
missionaireparochie.nl/yp

locatieAbdijhof Marienkroon, Abdijlaan 8
plaatsNieuwkuijk (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl