Vandaag is vrijdag 22 oktober
H. Johannes Paulus II
 

categorie categorie gebed
gebed
wanneermaandag 18 oktober    Evangelie van 2021-10-18
 titel1 Miljoen kinderen bidden de Rozenkrans
beschrijving

Op 18 oktober wordt ieder jaar wereldwijd de Rozenkrans gebeden door 1 Miljoen kinderen. Thema is ‘Voor eenheid en vrede in de wereld’.

In Nederland steunen onder andere Kerk in Nood, Samuel Advies en Kinderen bidden voor kinderen dit mooie initiatief.

Bidden voor vrede en eenheid verandert je hart. Niet alleen van jezelf, maar ook van mensen om je heen. De heilige Padre Pio beloofde eens: “Wanneer een miljoen kinderen de rozenkrans bidden, zal de wereld veranderen.” Daarom bidden op 18 oktober over de hele wereld een miljoen kinderen de rozenkrans voor eenheid en vrede. In Nederland komen we dan ook online samen voor gebed. Bidden kan overal: thuis, in de kerk of op school!

Meld je aan en ontvang e-mails met mooie gebeden en verhalen. Dit jaar hebben we extra aandacht voor Sint-Jozef, de man van Maria.

info

www.millionchildrenpraying.org
www.kerkinnood.nl/kinderen
www.samueladvies.nl
www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

locatie
plaatswereldwijd
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl