Vandaag is dinsdag 28 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 17 t/m zondag 19 juni    Evangelie van 2022-06-17
 titelMeeleefweekend Casella
beschrijving

Onze meeleefweekenden zijn succesvol, dus we gaan ermee door. We doen dit omdat we ons augustijns kloosterleven waardevol vinden en anderen de gelegenheid willen geven hierin te delen. Voor mensen (mannen en vrouwen) tot 40 jaar, die belangstelling hebben en zich wel eens afvragen; zou zo’n leven iets voor mij zijn, is het tijdens een meeleefweekend mogelijk om samen met ons te leven, in het ritme van het gebed.

Meelevers verblijven tijdens zo’n weekend in het klooster en niet in de boerderij, omdat het leven ‘binnen’ wezenlijk verschilt van een tijd in het gastenhuis. Een meeleefweekend begint op vrijdag- en eindigt op zondagmiddag. Twee nachten dus, om meer thuis te raken en ons leven goed tot je door te kunnen laten dringen. Twee nachten zijn daar natuurlijk veel te kort voor. Maar het is een begin. Weet je welkom!

Maximaal twee meelevers per weekend.

info

Zuster Marie Madeleine
(06) 36 255 275
www.casella.nl

locatieCasella, Soestdijkerstraatweg 145
plaatsHilversum (Noord-Holland)
postcode12
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl