Vandaag is dinsdag 28 juni  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerdonderdag 23 t/m zondag 26 juni    Evangelie van 2022-06-23
 titelVaderretraite - Retraite voor mannen
beschrijving

We kennen allemaal wel die momenten dat ons leven anders loopt dan dat we het zouden willen. We zijn druk met ons gezin, het werk en mogelijk lopen ook relaties niet meer zo soepel. Dan kan het samenzijn met Jezus ons helpen, als wij ons hart voor Hem openzetten.

De Retraite voor Mannen biedt die mogelijkheid, om in stilte en gebed onze relatie met God opnieuw te versterken, om over onszelf na te denken en over de vraag hoe God mij kan verder helpen in het dagelijkse leven. De retraite staat dus open voor mannen die graag in de stilte hun relatie met God en de naaste willen versterken.

Ze begint met een avond van kennismaken met het huis en met elkaar, waarna we de stilte ingaan. Gedurende de dagen zijn er inleidingen die ons helpen om het evangelie in stilte te overwegen en er is de mogelijkheid voor een (biecht)gesprek met de kapelaan. Het bezinningshuis heeft een grote kapel waar we elke dag de Heilige Mis vieren en waar we ook soms aansluiten bij de gebedsuren van de zusters. Tevens is er een kleine kapel voor persoonlijk gebed.

Al met al blijven we een kleine drie dagen in stilte, ook tijdens de maaltijden. Dit is niet altijd gemakkelijk maar geeft wel een enorme rust in je zelf. Van harte aanbevolen.

info

retraitevoormannen.jouwweb.nl

locatieBezinningshuis Regina Carmeli, Kollenberg 2
plaatsSittard (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl