Vandaag is dinsdag 28 juni  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneermaandag 27 juni    Evangelie van 2022-06-27
begintijd19:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelKathedraalschool - Bezinning met de bisschop
beschrijving

Mgr. De Korte zal in de eerste helft van 2022 met ons het boek lezen “Christus is je leven” van karmeliet Guido Stinissen. De bisschop leest met ons het boek en zal het verklaren en toelichten. ‘Groei naar je nieuwe gestalte’, zo luidt de ondertitel van dit boek. Deze avonden mogen ons helpen in de groei van ons persoonlijk geloofsleven.

Van 19.30 tot 21.30 uur op de plebanie.
Inschrijven is wenselijk: secretariaat@mariajohannes.nl

Kathedraalschool
Vanaf september gaat er in ’s-Hertogenbosch een nieuwe school open: De Kathedraalschool. Iedereen die dieper wil doordringen in het geheim van ons geloof is van harte uitgenodigd het aanbod te bestuderen. Voor allen is er een mogelijkheid tot verdieping van geloof en versterking van inspiratie. Er wordt geen bijzondere voorkennis gevraagd, enkel een onderzoekende open houding en de wil om te onderzoeken hoe geloof ons leven kan versterken. Ons geloof vindt zijn basis in de Liefde van God die ons draagt. In vertrouwen op die liefde mogen wij leren om zelf ook voor anderen een thuis te zijn. Leren is niet alleen iets van het hoofd. Als het daar bij zou blijven waren we niets meer dan wandelende encyclopedieën. Leren kan leiden tot nieuwe inzichten die weer doorwerken in ons gedrag en onze manier van leven. Zo wordt ons leven een avontuur van nieuwe ontmoetingen met de Liefde van God die we op steeds meer plekken leren ontdekken. Een liefde die wij dan zelf zichtbaar mogen maken. In vreugde en eenvoud.

info

secretariaat@mariajohannes.nl
www.mariajohannes.nl

locatiePlebanie Sint-Janskathedraal, Choorstraat 1
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl