Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 21 november 2021    Evangelie van 2021-11-21
(Christus Koning / Opdracht heilige Maagd Maria in de tempel)
begintijd11:00 uur
 titelAriens gedachtenisviering
beschrijving

De jaarlijkse Ariënsgedachtenis-viering zal ook dit jaar weer plaatsvinden op de derde zondag van november, te weten 21 november 2021. Zoals gebruikelijk wordt deze Eucharistieviering gehouden in de Sint Jacobus de Meerderekerk aan de Oude Markt 1 te Enschede. Aanvang 11.00 uur.

Celebranten zijn Mgr. H.W. Woorts, hulpbisschop van het aartsbisdom Utrecht en P.F. Daggenvoorde, pastoor van de Jacobus de Meerdere-parochie van Enschede. Th. Reuling ofs, als permanent diaken verbonden aan de parochie H. Gabriël te Didam e.o., tevens lid van de Orde van Franciscaanse Seculieren (ofs) en van het Ariëns comité zal assisteren.

Het thema van de viering sluit aan bij het door paus Franciscus uitgeroepen Jozef-jaar: “Alphons Ariëns - zoals St. Jozef - rechtschapen dienaar van de Heer.”

Medewerking verlenen het Ariëns Koor uit Enschede en de Stadsharmonie Enschede (v/h Kon. Enschedese Leo Harmonie, in 1893 door Ariëns zelf opgericht).

Rond de viering zullen de dan geldende covid 19-maatregelen van toepassing zijn.

info

(035) 77 29 597
secretariaat@arienscomite.nl
www.arienscomite.nl

locatieSint Jacobus de Meerderekerk, Oude Markt 1
plaatsEnschede (Overijssel)
postcode75
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl