Vandaag is donderdag 2 december  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 31 oktober    Evangelie van 2021-10-31
begintijd16:00 uur
 titelMariavespers Sint-Janskathedraal
beschrijving

In de maand oktober wordt in de kathedrale basiliek van Sint-Jan de maand van de kerkmuziek ge-houden. Tijdens de eucharistie-vieringen en de vespers op zon-dag wordt gezongen uit het rijke repertoire van de muziektraditie van de Bossche kathedraal.

Kerkmuziek van alle tijden zal klinken in de Sint-Jan: Gregori-aans, polyfone muziek uit de koorboeken, kerkmuziek van he-dendaagse componisten (Strate-gier en Andriessen) en van kerk-musici van ons eigen bisdom (Van der Putt en Pirenne).
Vijf zondagen bijzondere kerk-muziek in de kathedraal!

info

www.mariajohannes.nl

locatieSint-Janskathedraal, Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl