Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 23 oktober 2021    Evangelie van 2021-10-23
begintijd10:00 uur
eindtijd15:30 uur
 titelDag voor de Latijnse Liturgie
beschrijving

Regelmatig organiseert de Vereniging voor Latijnse Liturgie studie- en ontmoetingsdagen over Latijnse liturgie. Zo ook op zaterdag 23 oktober 2021.

Er is een programma voorzien van 10.00 tot 15.30 uur.
Locatie is Bovendonk, Hofstraat 8 te Hoeven.

Iedereen is welkom op de jaarlijkse Dag van de Latijnse Liturgie. De dag begint met een Mis in het Latijn in de St. Jan de Doperkerk te Hoeven, waarin mgr. Jan Liesen de hoofdcelebrant is. Leden van de Schola Cathedralis Bredanae verzorgen de zang. Na de lunch op conferentiecentrum Bovendonk, Hofstraat 8, volgt een voordracht van drs. Joost van Gemert over ‘Het verhitte debat over het gregoriaans, 1800-1900’. Verder is er een boekenkraam, waar ook de nieuwe uitgave ‘Ad Completorium’ verkrijgbaar is.

Vanaf 15.00 uur sluit de dag af met de ledenvergadering, die alleen toegankelijk is voor leden van de Vereniging voor Latijnse Liturgie.

info

www.latijnseliturgie.nl/event/dag-voor-de-latijnse-liturgie

locatieBovendonk, Hofstraat 8
plaatsHoeven (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl