Vandaag is vrijdag 22 oktober
H. Johannes Paulus II
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneervrijdag 15 oktober    Evangelie van 2021-10-15
begintijd15:00 uur
eindtijd16:30 uur
 titelTitus Brandsma Lezing
beschrijving

Vrijdag 15 oktober spreekt hoogleraar Astrodeeltjesfysica en radioastronomie van de Radboud Universiteit Heino Falcke de Titus Brandsma Lezing 2021 uit. Falcke is een van de leiders van een wereldomvattend team wetenschappers dat in 2019 de eerste foto van een zwart gat wist te maken. Naast wetenschapper is hij ook lekenpredikant, twee rollen die elkaar niet in de weg zitten. Integendeel: “Ik ben de schepper dankbaar dat ik dit heb mogen zien.”

Meld u aan om bij de lezing in de Stevenskerk in Nijmegen te kunnen zijn. De lezing is ook via een livestream te volgen. De link staat op de website.

Na afloop van de lezing gaat Falcke in gesprek met Christoph Lüthy, Radboud-hoogleraar Geschiedenis van de filosofie en decaan van de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen.

(foto: Boris Breuer)

info

www.titusbrandsmainstituut.nl/nl/het-geloven-in-het-zwarte-gat

locatieStevenskerk, Sint Stevenskerkhof 62
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl