Vandaag is vrijdag 22 oktober
H. Johannes Paulus II
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerzaterdag 16 oktober    Evangelie van 2021-10-16
begintijd17:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelLezing historicus Jan van Oudheusden
beschrijving

Op zaterdagmiddag 16 oktober 2021 zal historicus Jan van Oudheusden een lezing houden in de Sint-Janskathedraal te ’s-Hertogenbosch.

De lezing zal gaan over ontstaan, bouw en ontwikkeling van de kathedraal door de eeuwen heen. Mini-orgelrecital door Veronique van den Engh als culturele entourage.

Jan van Oudheusden
Dr. Jan van Oudheusden (1949) is historicus, docent en auteur. Hij schreef onder meer een complete wereldgeschiedenis en overzichtswerken over de geschiedenis van het Midden-Oosten, de Verenigde Staten en China.

info

www.mariajohannes.nl

locatieSint-Janskathedraal, Choorstraat 1
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl