Vandaag is vrijdag 22 oktober
H. Johannes Paulus II
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdonderdag 14 oktober    Evangelie van 2021-10-14
begintijd16:30 uur
eindtijd17:30 uur
 titelProefles Schola Cantorum Den Bosch
beschrijving

Veel kinderen vinden zingen leuk! Vind jij dat ook? Lees dan vooral verder. Wie zijn wij? Wij zijn de Schola Cantorum, het koor van de Sint Jan in ’s-Hertogenbosch. Ook dit jaar zijn er een aantal plekjes vrij voor kinderen die muziek leuk vinden en graag willen leren zingen.

De proefles
Wij nodigen kinderen uit groep 3, 4 en 5 uit om met de Schola kennis te maken tijdens een proefles. We leren de kinderen dan hun stem te ontdekken met leuke stemspelletjes en leren ze een paar nieuwe liedjes. Zo kan je kijken of zingen iets is waar jij energie uit haalt!

Data
Donderdag 14 oktober 2021 16.30 - 17.30 uur
Donderdag 21 oktober 2021 16.30 - 17.30 uur

info

Coen Swinkels
(06) 24 24 86 71
coenswinkels@hotmail.com
www.schola.nl

locatieSint Janshuis Sint Janskerkhof 8
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl