Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
Grootseminarie Rolduc
(Rolduc)

Grootseminarie Rolduc

Website E-mail

Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade

(045) 54 66 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 7 t/m maandag 8 november 2021    Evangelie van 2021-11-07
(Heilige Willibrord)
 titelMeeloopdag Grootseminarie Rolduc
beschrijving

Het grootseminarie Rolduc in Kerkrade biedt op 7 en 8 november meeloopdagen aan voor mannen die overwegen om priester of diaken te worden.

De katholieke kerk in Nederland staat in de week van 7 t/m 13 november stil bij het thema ‘roeping’. Rond de feestdag van de heilige Willibrord, de apostel van de lage landen (7 november), worden gelovigen uitgenodigd om na te denken over het leven dat God voor hen in petto heeft.

“Voel je je geroepen om in Jezus’ naam erop uit te gaan en met andere mensen het geloof te vieren, de Blijde Boodschap te verkondigen en er voor anderen te zijn, misschien roept God jou dan wel om priester of diaken te worden,” zegt rector Lambert Hendriks van de priester- en diakenopleiding, “loop dan een keer een dagje mee op het seminarie en ontdek of het iets voor je is.”

Op zondag 7 november vindt er op het seminarie een bezinningsdag plaats en op maandag 8 november kunnen belangstellende (jonge) mannen een dagje meelopen met een gewone collegedag. In onderling overleg kan ook een andere datum voor de collegedag worden afgesproken. Aanmelden voor een kijkje achter de schermen op een of beide dagen kan via of 045-5466810.

info

(045) 54 66 810
rector@rolduc.nl
www.rolduc.nl/grootseminarie-rolduc

organisatieGrootseminarie Rolduc
locatieGrootseminarie Rolduc, Heyendallaan 82
plaatsKerkrade (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl