Vandaag is donderdag 6 oktober  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 26 februari    Evangelie van 2022-02-26
(Carnaval)
 titelSabbatical Day - Zaden van Hoop
beschrijving

Wij willen je graag uitnodigen voor onze volgende activiteit, speciaal voor jongeren zoals jij! De gemeenschap Zaden van het Woord organiseert een ‘Sabbatical Day’! Wat is dat ‘Sabbatical Day’? Wat gaan wij doen die dag? Waar zal het allemaal doorgaan?

Wacht even... wij zullen je alles vertellen!

Deze dag zal doorgaan in onze gemeenschap, Clarastraat 1, 3700 Tongeren. Die dag, zullen wij samen enkele gebedsmomenten beleven: Lauden, Eucharistieviering, Eucharistische Aanbidding… Wij zullen ook samenwerken, samen eten, samen een conferentie volgen enzovoort… Het zal zeker een boeiende dag worden!

Wij zullen voor degenen die het wensen, ook een korte tijd vrijmaken om samen  te bidden, geestelijke begeleiding aanbieden.

Data

  • zaterdag 30 oktober 2021
  • zaterdag 26 februari 2022
  • zaterdag 21 mei 2022

Ben je geïnteresseerd? Contacteer ons dan zeker!

info

012 / 39 33 25
04 / 88 90 62 59
zaden.belgie@gmail.com

locatieClarastraat 1
plaatsTongeren (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl