Vandaag is donderdag 2 december  

categorie categorie kamp
kamp
wanneermaandag 25 t/m vrijdag 29 oktober    Evangelie van 2021-10-25
 titelArdennentocht - Uit het juiste hout gesneden?
beschrijving

In de herfstvakantie biedt het Jeugdwerk Sint-Jozef een Ardennentocht voor tieners van 15 t/m 19 jaar aan. De tocht gaat naar de Luxemburgse Ardennen. Ben jij een doorzetter, een teamplayer, een kaartlezer, een grensverlegger, houd je van survival? Dan ben jij ‘uit het juiste hout gesneden’ om mee te gaan op Ardennentocht2.0!

Kom mee een week de Luxemburgse natuur doorkruisen met een wandelkaart, andere deelnemers, je leider en je tas op je rug met een slaapmatje erin. Deze week kom je los van de drukte in je omgeving, van social media, school, de dagelijkse routine. Deze week is er tijd voor het geloof, voor dichter bij Jezus zijn in de h. Mis en voor ontdekken wie St. Jozef is. Waar volgen wij Hem eigenlijk in? Wat maakt jou ‘uit het juiste hout gesneden’ als christen?

Terwijl jij coole spellen doet, een outdoorchallenge ondergaat of bedenkt welke route je gaat lopen om bij de volgende overnachtingsplek te komen, spar je met andere deelnemers over de route die je dagelijks aflegt met Hem. Zien we je in Luxemburg? Met 7 leiders staan we klaar om te vertrekken! Er is plek voor 20 deelnemers. Er zijn nog enkele plekken vrij.

Deelname: € 150

info

ardennentocht2.0@gmail.com

locatie
plaatsLuxemburgse Ardennen (Luxemburg)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl