Vandaag is zaterdag 4 december  

categorie categorie Televisie en radio
tv
KRO

KRO

Website E-mail

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 28 november    Evangelie van 2021-11-28
(1e zondag vd Advent - Levavi)
begintijd17:05 uur
 titelNacht van de theologie
beschrijving

Net als in 2020 zal ook dit jaar, vanwege onzekerheid omtrent Covid-19, de Nacht van de Theologie niet plaatsvinden. Traditioneel vinden tijdens de Nacht drie verkiezingen plaats. Die van de Theoloog des Vaderlands, het beste theologische boek en de Jonge Theoloog. Die verkiezingen gaan wel door. In een speciale uitzending van KRO-NCRV’s Jacobine op 2 op zondag 28 november worden de winnaars bekendgemaakt en geïnterviewd door Jacobine Geel.

Dit jaar wordt ook weer een Jonge Theoloog des Vaderlands gekozen. Zes jonge theologen van zes verschillende onderwijsinstellingen strijden dit jaar om de prijs. De uitslag wordt bepaald door deze internetstemming en die kan je hier vinden. Stemmen op één van deze talentvolle theologen kan tot 15 november tot 12.00 uur in de middag.

info

www.nachtvandetheologie.nl

organisatieKRO
locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl