Vandaag is zaterdag 4 december  

categorie categorie Radio
radio
Radio Maria

Radio Maria

Radio Maria Nederland is een katholiek radiostation en zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit via DAB+ en internet (website en gratis app voor smartphone en tablet).

Postbus 5045
5201 GA  's-Hertogenbosch
(073) 687 2000 (kantoortijden)
info@radiomaria.nl
www.radiomaria.nl

Radio Maria Vlaanderen zend uit in België via een serie FM frequenties.

Sint Reneldisplein 23
3001 Leuven
016 / 41 47 47
info@radiomaria.be
www.radiomaria.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 25 t/m vrijdag 26 november    Evangelie van 2021-11-25
 titelRadio Maria Marathon - Maria in Actie
beschrijving

Zoals ieder jaar organiseert Radio Maria op het einde van het jaar een live marathon. Daarmee komt Radio Maria Nederland in Actie om een extra financiële bijdrage te vragen. Eind 2021 roepen we dan ook om een ‘gulle 13e maand’ (van € 50.000,-) te doneren om de jaarbegroting van Radio Maria Nederland sluitend te krijgen.

De Actie - het Doel
Met grote dankbaarheid ziet Radio Maria elke maand gemiddeld € 35.850,- gedoneerd worden. Dank u! Dat is veel en bewonderingswaardig! Radio maken in Nederland is tegelijkertijd prijzig en dat kost Radio Maria € 40.000,- pér maand. Tijdens de actie zullen we u hier meer over vertellen. Zoals u begrijpt komt Radio Maria elke maand nog vele euro’s tekort.

Om de jaarbegroting in 2021 mooi af te sluiten is uw bijdrage essentieel. Radio Maria komt in actie en vraagt u om:
A. Een periodieke gift te geven – samen op weg naar de € 40.000,- élke maand.
B. Een gulle gift voor de ‘Radio Maria in Actie’

Uw bijdrage maakt het mogelijk voor Radio Maria om dagelijks uit te zenden. Tevens is het een investering om haar missie naar de toekomst uit te kunnen bouwen. Radio Maria kan groeien en opbloeien met voldoende middelen, een goed beheer en een ongekende inzet.

Bel tijdens de marathon naar het telefoonpanel om uw gift kenbaar te maken
óf vul het formulier op de website in om uw toezegging digitaal door te geven!

Maak uw gift over op:
IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
t.n.v. Radio Maria te ’s-Hertogenbosch
o.v.v. Maria in Actie

Het jaar van Jozef
(Radio) Maria in actie beweegt ook de Heilige Jozef tot actie. In het afgekondigde jaar van de Heilige Jozef dés te meer. Radio Maria zal hier tijdens de 2-daagse live marathon tijd en aandacht aan geven, uit dankbaarheid voor de Heilige Jozef die zoveel betekent voor het werk van Radio Maria. Dat geeft ook hele leuke items op de radio met verschillende gasten die graag met u delen over deze bijzondere heilige.

In actie - twee dagen non-stop live
Donderdag 25 en vrijdag 26 november zet Radio Maria de schuiven open. Vanuit de studio in Den Bosch hoort u de wervende Radio Maria in Actie. Noteer deze dagen in uw agenda en kom ook in actie! Via de radio en www.radiomaria.nl/inactie blijft u op de hoogte van de laatste tussenstanden.

Tijden:
06:30 uur – start op donderdag
18:00 uur – einde op donderdag

06:30 uur – start op vrijdag
22:30 uur – einde op vrijdag

info

www.radiomaria.nl

organisatieRadio Maria
locatieDAB+, internet en Radio Maria app
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl