Vandaag is woensdag 26 januari  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf dinsdag 11 januari    Evangelie van 2022-01-11
begintijd19:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelMarriage Course
beschrijving

Wanneer hadden jullie voor het laatst een goed gesprek?
Wat zouden jullie graag willen verbeteren in je relatie?

Maak tijd voor elkaar met een Marriage Course: zeven romantische en inspirerende avonden samen. Met de parochies RK Haarlem & BOAZ bieden we een 7-delige marriage course aan voor (getrouwde) stellen binnen en buiten onze parochie. Bij de inloop vinden jullie een heerlijk buffet van desserts/gebak en wordt u warm ontvangen. Tijdens de Marriage Course zal u met uw eigen partner aan een tafel zitten, om echt samen in gesprek te gaan.

Wij nodigen u van harte uit om als stel/echtpaar deel te nemen. U kunt zich binnenkort ook op de website aanmelden. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met kapelaan Teun.

De Marriage Course zal plaatsvinden in 2022 op de volgende dinsdagavonden: 11 januari, 25 januari, 8 februari, 15 februari, 1 maart, 15 maart en 29 maart.

Mocht het wegens corona niet mogelijk zijn fysiek de avonden organiseren, dan organiseren we de avonden online via Zoom.

Deelname aan de Marriage Course is € 20 per stel (dit is inclusief twee werkboeken).

info

Kapelaan Teun Warnaar
(06) 1399 7625
warnaar@dds.nl
rkhaarlem.nl/marriage-course

locatiePlebanie van de Sint-Bavo, Leidsevaart 146, ingang Emmaplein
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl