Vandaag is dinsdag 31 januari
Heilige Don Bosco
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden
(SPV)

Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Website E-mail

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden organiseert enkele keren per jaar een groepswandeling naar pelgrimsoorden en andere bijzondere plaatsen in en om Zuid-Limburg.

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 18 december 2022    Evangelie van 2022-12-18
(4e zondag vd Advent - Rorate)
 titelAdventstocht Margraten - Banneux
beschrijving

We hopen dat het dit jaar eindelijk weer kan: onze ‘koninginnnentocht’ naar Maria-oord Banneux in de Ardennen. Voor de 25e keer wandelen we dan in de Adventperiode vanuit Margraten, Noorbeek of Val Dieu (42, 36 of 25 km) met om 17.30 uur een slotviering aldaar. Kijk tijdig op onze website voor meer informatie, o.a. over het busvervoer.

info

www.spvlimburg.nl/-Agenda-

organisatieStichting Pelgrimswegen & Voetpaden
locatie
plaatsMargraten (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl