Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneervrijdag 3 juni 2022    Evangelie van 2022-06-03
 titelPater Karelwandeling
beschrijving

De passionisten vieren de driehonderdste verjaardag van de stichting van hun congregatie en we vieren dat Heilige Pater Karel 200 jaar geleden is geboren. We willen dit jaar dan ook verschillende activiteiten organiseren in Munstergeleen, welke zullen starten rond de heiligverklaring op 3 juni.

Bij gelegenheid van de 15de gedenkdag van de heiligverklaring van Pater Karel en vanwege het door de paus uitgeroepen Heilig Jaar organiseert de Pater Karel Kapel een rondwandeling vanuit de kapel van Pater Karel.

info

www.paterkarelkapel.nl/agenda

www.spvlimburg.nl/-Agenda-

locatie
plaatsMunstergeleen (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl