Vandaag is woensdag 17 augustus  

categorie categorie Reis
reis
Huis voor de Pelgrim

Huis voor de Pelgrim

Website E-mail

Raadhuisplein 1
6226 GN Maastricht

(043) 321 57 15

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 12 t/m maandag 24 oktober    Evangelie van 2022-10-12
 titelRondreis door het Heilig Land
beschrijving

Huis voor de Pelgrim organiseert van 12 t/m 24 oktober 2022 een fly/drive rondreis door Israël.

Lopen waar Jezus liep. Waar hij zat. Waar hij preekte. Waar hij geboren werd. Waar hij stierf én verrees. En tegelijkertijd ervaren hoe joden, christenen en moslims hier ieder hun eigen heilige plaatsen koesteren. Soms zelfs dezelfde. Israël heet niet voor niets het Heilig Land.

Tijdens onze rondreis bezoeken we bekende Bijbelse plaatsen in dit in alle opzichten bijzondere land. Door onze jarenlange ervaring brengen we u naar plekken waar anderen niet komen. En tegelijkertijd genieten we van de natuur, de lokale keuken en van plaatselijke folkloristische tradities.

Uniek aan deze reis is dat we ook mensen met een verschillende achtergrond ontmoeten. Zij vertellen over hun leven, hun geloof en hun hoop op vrede. Tijdens de reis zijn er diverse (eucharistie)vieringen op Bijbelse plaatsen.

info

huisvoordepelgrim.nl/onze-reizen/israel/ontdek-israel

organisatieHuis voor de Pelgrim
locatie
plaatsIsrael
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl